Sprout Pro

Sprout Pro

De HP Sprout Pro is een nieuw soort alles-in-één computer die studenten in staat stelt om de wereld om hen heen te maken, ontwerpen en aan te passen. Sprout Pro maakt gebruik van een unieke combinatie van technologieën en ervaringen die het moderne leren en ontdekken ondersteunt. Ontworpen om studenten te stimuleren in samenwerking, communicatie en kritische denken, Sprout's ondersteuning van deze 21e-eeuwse vaardigheden maakt het een noodzakelijke evolutie van de moderne leeromgeving.

Terwijl de Sprout Pro meteen thuis is in een klaslokaal, wetenschapslaboratorium, bibliotheek, media center, workshop, makerspace en elke andere leeromgeving, is de Sprout ook een leeromgeving op zich. Door het verbinden van de fysieke wereld met de digitale wereld, maakt Sprout het mogelijk om opnieuw te bedenken wat je kunt maken.

De Sprout Pro wordt geleverd met 3 jaar volledige garantie, ideaal voor omgevingen waarin enthousiaste gebruikers rondlopen. Bent u als school of onderwijsinstelling geïnteresseerd in een vrijblijvende demo met de Sprout om te kijken hoe deze voor uw leerlingen kan worden ingezet, neem dan meteen contact met ons op.

4 artikel(en)

per pagina

Lijst  Foto-tabel 

Van hoog naar laag sorteren
  • HP Sprout Pro G2

    HP Sprout Pro G2

    Excl. BTW: € 3.999,00 Incl. BTW: € 4.838,79

4 artikel(en)

per pagina

Lijst  Foto-tabel 

Van hoog naar laag sorteren