3D Printing

3D Printing

3D printing is hot, en zeker in het onderwijs biedt 3D printing veel voordelen. De printers die wij verkopen zijn kwalitatief hoogwaardige printers van Nederlands fabrikaat. Dat betekent lokale service en ondersteuning wanneer iets niet naar behoren werkt. Ook kunnen we u complete lespakketten aanbieden voor de in de klas. Neem hiervoor contact met ons op.

6 artikel(en)

per pagina

Lijst  Foto-tabel 

Van hoog naar laag sorteren
 1. Ultimaker 2+ 3D printer

  Ultimaker 2+ 3D printer

  Excl. BTW: € 1.895,00 Incl. BTW: € 2.292,95

  Bent u opzoek naar een gebruiksvriendelijke 3D printer die stil en gedetailleerd kan 3D printen?
  Dan is de Ultimaker 2+ wellicht een geschikt apparaat voor u.

  De Ultimaker 2+ is gelanceerd in januari 2016 en is de opvolger van de erg populaire Ultimaker 2, een 3D printer die zijn weg heeft gevonden naar duizenden bedrijven maar ook huiskamers, wereldwijd.

  Meer info
 2. Ultimaker 2+ Extended 3D printer

  Ultimaker 2+ Extended 3D printer

  Excl. BTW: € 2.495,00 Incl. BTW: € 3.018,95

  De nieuwe Ultimaker 3 Extended is wederom een stap in de toekomst. Met deze machine heeft de professional onbegrensde mogelijkheden, zonder in te leveren op betrouwbaarheid of gebruiksvriendelijkheid. Wat de Ultimaker 3 Extended onderscheid van de originele Ultimaker 3 is de mogelijkheid om tot 300 mm hoog te printen in plaats van de oorspronkelijke 200 mm.

  Meer info
 3. Ultimaker 3 3D printer

  Ultimaker 3 3D printer

  Excl. BTW: € 2.974,38 Incl. BTW: € 3.599,00

  De nieuwe Ultimaker 3 is uitermate geschikt voor professioneel gebruik. De dubbele printkop biedt u volledige vrijheid bij het opstellen van uw afdrukken. Bij complexe objecten kunnen met de verwisselbare BB-core in water oplosbare supportstructuren van PVA worden geprint, zonder dat het oppervlak van de objecten wordt beïnvloed. Bovendien kunnen er twee AA-print cores worden gebruikt om tweekleurige objecten te printen.

  Meer info
 4. Ultimaker 3 Extended 3D printer

  Ultimaker 3 Extended 3D printer

  Excl. BTW: € 3.635,54 Incl. BTW: € 4.399,00

  De Ultimaker 3 Extended, de grote broer van de originele Ultimaker 3. Met een uniek dual extrusion systeem, zeer hoge betrouwbaarheid en nu nog meer mogelijkheden dan ooit tevoren. Meer info
 5. Ultimaker Original+ DIY 3D printer

  Ultimaker Original+ DIY 3D printer

  Excl. BTW: € 990,91 Incl. BTW: € 1.199,00

  De Ultimaker Original+ is het model waardoor Ultimaker bekend is geworden als een van de marktleiders in de 3D print wereld. Bekijk hieronder alle specificaties van wellicht de meest invloedrijke 3D printer van de afgelopen jaren. Er is een goede reden waarom we deze 3D-printer de Original genoemd hebben. Je kan namelijk je eigen unieke 3D-printer creëren. Door hem zelf in elkaar te zetten leer je hoe alles samenkomt, zodat je onmiddellijk je eigen ding kan doen. De Ultimaker Original+ laat ook makkelijk installatie van upgrades en onderhoud toe.

  Meer info
 6. Ultimaker S5 3Dprinter

  Ultimaker S5 3Dprinter

  Excl. BTW: € 5.495,00 Incl. BTW: € 6.648,95

  Een groter bouwvolume, een intuïtief touchscreen, een filament flow sensor en meer. Dat is de Ultimaker S5. Gebouwd voor de kantooromgeving bereikt u met deze 3D printer hoogwaardige kwalitatieve resultaten. De Ultimaker S5 bouwt voort op de Ultimaker 3 en garandeert een maximale uptime bij voortdurende productie.

  Strak afgelijnd voor optimale resultaten

  De Ultimaker S5 is groter dan eender welke Ultimaker ooit is geweest. Met een bouwvolume van 330 x 240 x 300mm biedt hij ongekende mogelijkheden. Maar in tegenstelling tot zijn voorgangers is deze Ultimaker S5 grotendeels gesloten, dankzij getinte glazen deuren. Deze deuren optimaliseren de airflow in het bouwoppervlak, om zo de best mogelijke resultaten te behalen. De LED lichten zorgen voor visuele feedback tijdens en na het printen. En om het plaatje compleet te maken is er de intuïtieve touchscreen bediening.

  Meer info

6 artikel(en)

per pagina

Lijst  Foto-tabel 

Van hoog naar laag sorteren